Contact | Sitemap | | NL
htm
Ontwerp en inbouw van intelligente communicatie- en veiligheidssystemen
Close
Gebruikersnaam
Enter user name
wachtwoord
Enter Password.

Voertuigtechniek


> VOERTUIGTECHNIEKElke dag werkt HTM Voertuigtechniek aan uw directe veiligheid! Wij zijn gespecialiseerd in de in-, op-, en ombouw van allerhande voer- en vaartuigen die worden gebruikt door de politie, brandweer, ambulance, maar ook voor het openbaarvervoer en de zakelijke markt. 
 
Werkplaats
In onze werkplaats in Doetinchem kunnen alle soorten voertuigen worden voorzien van de door u gewenste apparatuur. Al naar gelang uw wensen kan elk voertuig worden voorzien van diverse systemen als communicatieapparatuur, tracking & tracing, licht- en geluidssignalering.
 
Projecten
De meeste projecten voor het inbouwen van apparatuur in voertuigen kunnen alleen plaatsvinden op uw locatie. Daarom komt HTM met de monteurs naar u toe om de werkzaamheden bij u uit te voeren. Meer weten over de mogelijkheden, neemt u dan contact met ons op.
 
Bedrijfswageninrichting
Van bedrijfswageninrichtingen en voertuigelektronica tot het geheel beletteren of wrappen van uw (bedrijfs)wagen, u kunt het zo gek niet bedenken of HTM Mobiel kan het voor u realiseren. HTM heeft alles onder één dak. En dat betekent voor u: tijdwinst, geldbesparing en gemak. Uw bedrijfswagen is zo weer onderweg!
 

 
Wilt u meer weten over  Voertuigtechniek?
Bel of mail :  HTM Voertuigtechniek :
088-3636363
info@htm-groep.nl